Kunstspill

I 2021 har Nina og jeg utviklet fire nye kunst- og brettspill i vår Edvard Munch-serie. I tillegg til Edvard Munch brettspill, som vi ga ut i 2016, har Nina også laget en fantastisk fin aktivitetsboks (Munch-in-a-box). Se bilder av spillene under.

MUNCH KURATOR
Kunst- og brettspill med 24 bildekort, 24 verdikort og 4 eiendomskort. Gjennom en fartsfylt kunstreise på spillbrettet kan deltakerne kjøpe og selge bilder, tildeles legater og kunstgaver, eller risikere å sende bilder til konservator. Vinner ved spillets slutt er den som har samlet de største verdier i kunsttrykk og malerier. Spillet er også tilgjengelig på engelsk.
Pris: Kr. 479.- Spillet er produsert i vårt kunststudio i Gamlebyen, Fredrikstad.

EDVARD MUNCH BILDELOTTO
I dette spillet kan du bli kjent med 36 bilder fra Edvard Munchs rike kunstnerliv. Deltakerne tildeles hvert sitt bildebrett med plass til ni (9) bilder. Kortene legges med bildesiden ned på bordet, og deltakerne trekker ett og ett kort. Vinner er første spiller som dekker sitt brett med bilder.
Spillet er også tilgjengelig på engelsk. Pris: Kr. 349.-
Spillet er produsert i vårt kunststudio i Gamlebyen, Fredrikstad.

MUNCH 12.12
Edvard Munch ble født 12. desember (12.12) 1863. Bursdagen har gitt inspirasjon til dette terningspillet med 12 Munch-klassikere. Alle deltakere får utdelt 12 nummererte Edvard Munch-bilder, og et tallbrett nummerert fra 1 -12. Deltakerne kan velge å bruke én, to eller tre terninger. Antall øyne på terningen(e) bestemmer hvilket bilde som skal legges på tallbrettet, og det gjelder å få tall mellom 1 og 12. Vinner av spillet er første deltaker som dekker sitt tallbrett med Edvard Munch-bilder.
Spillet er også tilgjengelig på engelsk. Pris: Kr. 429.-
Spillet er produsert i vårt kunststudio i Gamlebyen, Fredrikstad.

EDVARD MUNCH MEMORY GAME
I dette spillet skal 18 par bildekort med ulike Edvard Munch-motiver legges på bordet med bildesiden ned. Deltakerne veksler om å snu to kort synlig for alle som er med i spillet. Hvis det trekkes par, skal deltakeren beholde kortene. Hvis ikke snus kortene tilbake samme sted. Vinner av spillet er den som får flest par. Spillet er også tilgjengelig på engelsk. Pris: Kr. 249.-
Spillet er produsert i vårt kunststudio i Gamlebyen, Fredrikstad.

MUNCH-IN-A-BOX
Aktivitets-boks for barn med åtte oppgaver inspirert av Edvard Munch. Akvarellmalingsskrin er inkludert i den håndlagde esken fra vårt atelier.
Pris: Kr. 329.-
Aktivitetsboksen er produsert i vårt kunststudio i Gamlebyen, Fredrikstad.

EDVARD MUNCH BRETTSPILL
Edvard Munch brettspill inviterer til en lærerik og spennende reise i Edvard Munchs kunstnerliv. Med kunst som verdipapir kan deltakerne kjøpe bilder og montere utstillinger i spillets seks kunstsalonger, tre
eksklusive gallerier og den ettertraktede Kunsthallen. Vinner er
deltakeren med de største verdier ved spillets avslutning. Hver utgave
er nummerert på håndlaget papir fra Munchs fødekommune Løten.
Pris: Kr. 625.-
Produsert i Norge.

Comments are closed.